Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Tysnesøya
Tysnes
Hordaland
God morgen fjell!
(Skrevet av mob 12.10.2009)

Tur foretatt: Oktober 2009.

Før jeg skulle på kundebesøk etter lunsj måtte jeg bare opp grytidlig for å ta en tur på Tysnessåto. Denne såto hadde jeg sett over på flere ganger når jeg har vært på Norges fineste hotell; Solstrand på Os. Så også denne gangen der jeg svømte i utendørsbassenget kvelden i forveien.

Så sto opp tidlig mandag morgen - på med stillongs - kjørte til Halhjem og hoppet på ferga 0730. Bekmørkt var det, men på ferga lysna det sakte og sikkert opp. Kjørte fra Våge i retning Gjermundshavn. Ved Lundegrend sto det et skilt som pekte inn til Tysnessåto Parkering. Så bare å kjøre helt til foten av fjellet.

Derfra gikk det en ypperlig sti bratt og fin, rake veien opp til den staselige varden. Utsikten ble bare bedre og bedre og vel oppe klokka 9 var den formidabel i alle retninger, mens sola kjørte show. Var passelig kaldt med et par minus på vei opp, men ikke noe snø. Satt en stund og så på sola og utsikten før det bar ned igjen.

Fikk nok en gang bevist at jeg ikke er noe A-menneske, for den personlige motoren slet mer enn mot normalt. Tror jeg brukte ca 1,5 time på turen tur/retur. Var nede igjen på hotellet kl. 11.30. Så rakk en god dusj og formidabel lunsj på Solstrand før møtet med kunden. Perfekt start på uka!


Tilbake til Tysnesøya


 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset