Ny bruker
Logg inn

 
Om World Wide Vikings

World Wide Vikings ble stiftet februar 2003 av tre vikinger med en felles interesse: Å bestige fjell - mange fjell - og gjerne de høyeste og de fjerneste av dem alle. Siden da har vi vært på godt over 50 nasjonstopper, og vi har til sammen satt vår fot på høyeste punktet i nesten 200 av landets kommuner. Vi har til og med vært vært på verdens høyeste fjell sammen.
 
Intensjonen til World Wide Vikings har hele tiden vært å reise og å stadig legge nye fjellområder under oss, men i tillegg til dette ønsker vi også å være til inspirasjon for andre som ønsker å leve ut fjelldrømmen sin. Vi startet med å fortelle om våre egne ekspedisjoner på våre internettsider. Etter en tid åpnet vi også for at hvem som helst kunne registrere seg og fortelle om sine egne turopplevelser i form av tekst og bilder.
 
Når vi i januar 2008 starter opp som reisearrangør og tar den første gruppen nordmenn med til topps i Afrika, åpner dette for en ny dimensjon i vår virksomhet. Tidligere har vi reist på turer og ekspedisjoner, og vi har delt våre opplevelser med deg gjennom internett. Nå kan du reise sammen med oss og vi kan dele opplevelser sammen - på fjellet.
 


 
Frode Høgset
Tlf: 971 31 265
E-post:
frode@wwv.no

 
Torbjørn Orkelbog
Tlf: 907 59 043
E-post:
orkelbog@oppdal.com

 
Petter Kragset
Tlf: 900 40 800
E-post: petter@kragset.no
 
 

 
World Wide Vikings er medlem av Reisegarantifondet
 

 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset