Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Tustna
Møre og Romsdal
Nordvestkysten - STOR varde
(Skrevet av Sea 04.09.2009)

Tur foretatt: August 2009.

15.08.2009

Etter hyggelig losji hos en kollega og madammen i Svinvika, fikk jeg med meg LIM på tur til Stabben (eller Innerbergsalen).
Finværet slo til og vi kjørte inn Solheimsvegen mot Innerberg, litt dårlig skogsveg innerst her. Like før skiltet med "Inderbergsalen" er det en liten P-plass hvor vi parkerte. Greit å finne starten på stien her, for det er bratt og mye skog opp til ca 400 hm. Masse flått og en hoggorm i stien opp. Fin utsikt over Korsnesfjorden fra avsatsen på ca 400 moh. Herfra er det bare å gå rett mot toppen.
Før toppen var det en stor varde som jeg mente var toppen, men da vi kom hit var det en virkelig STOR varde litt lenger innpå. Den største toppvarden jeg har sett, utenom sjømerker!
Flott usikt til bl.a. Smøla og Kvernberget, samt heimplassen til LIM. Tok en lang pause på toppen og nøt matpakke og utsikt, før vi tuslet nedover på østsiden, i retning gården som ligger i
Fjelnesdalen, rett nedenfor toppen. Så 2 hjort før høyde 400.
Nede ved bilen sjekket vi om flåtten hadde festet seg, men sjekket ikke godt nok for et døgn senere hadde jeg en i kneskåla som satt godt.
Takk for turen LIM, nå kan du registrere deg på WWV å begynne å legge inn turer ... du har iallefall en!


Tilbake til Tustna
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset