Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Elverum
Hedmark
MC-tur i 30 grader
(Skrevet av mob 04.07.2009)

Tur foretatt: Juni 2009.

Måtte ut å lufte sykkelen litt i varmen. Har jo knapt orket å bevege meg ut fra skyggen den siste uka, så var på tide å gjøre noe igjen.

Dura med MC'en til Elverum, Rena og mot Osen. Kjørte så vestsida av Osensjøen og svingte av til høyre på skogsvei rett etter brua. Stoppet nede ved elva og tok en lunsjrast før jeg kjørte videre noen få km etter beskrivelse til Kjentmannsmerket og andre toppjegere her.

Jeg har ikke akkurat noen off-roadmotorsykkel så stoppet der "traktorveien" startet. Parkerte pent, tok nesten av resten av klærne og tuslet oppover traktorveien i 30 stekende grader.

Litt etter å ha krysset bekken tro jeg av og tuslet opp på høyden i lettgått terreng. Hadde ikke med meg GPS'en så brukte litt tid på å finne høyeste punkt. Men rett ved Buvannet sto tavla og varden. Tok bilde og prøvde å finne samme vei ned igjen. Men hadde det tydeligvis litt for travelt med å løpe fra fluene så fant ikke traktorveien. Derfor ble det litt ekstra tid ned før jeg ihvertfall fant bekken. Fulgte den og havnet da 200 meter nedenfor sykkelen bare. Så hadde ikke gått meg så fryktelig vill allikevel.

Nok en påminnelse om at GPS er kjekt å ha på skautopper. Kasta meg i shortsen på sykkelen og kjørte til jeg hadde fått lufta svetten nok til å ha på MC-jakka i det minste. Shortsen var fortsatt atskillig mer behagelig enn Gore-tex-buksa, så buksa ble liggende i sekken hele veien hjem.


Tilbake til Elverum


 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset