Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Sykkylven
Møre og Romsdal
3 dager & 4 fjellperler på Sunnmøre
(Skrevet av JoSo 04.08.2008)

Tur foretatt: Juli 2008.

29.7.08. Ny dag og nye muligheter! Etter en alldeles fortreffelig frokost på Union Øye gledet vi oss veldig til en ny tur i det utrolig flotte været vi var heldig med å ha disse dagene.
Vi parkerte bilen litt oppe i Urkedalen like etter at vi oppdaget skiltet med "Råna" på. Herfra en fin tur på god sti inn gjennom dalen. Det lå fremdeles mye snø her oppe, så passering av elvene ble galant gjort over solide snøbruer. Vi valgte ruta mot Nordkopskardet, videre over ryggen som har et område med sva i retning Regndalstind. Herfra en lett vandretur til topps på denne storslagne toppen. Toppen har tre varder på tre forskjellige topper. Jeg kunne ikke se hvilken av de tre som er høyest, og det gjorde heller ikke GPS. Jeg gikk dermed opp på dem alle. Ruta til varde 2 og 3 er litt luftig, spesielt på ett punkt mellom varde nr. 2 og 3.
På vei ned kunne jeg ikke dy meg; jeg måtte opp til toppen av Regndalstind også...
Vi brukte ca. 3 timer opp. Ned igjen mye raskere, for vi ønsket å ta turistbåten mellom Hellesylt og Geiranger denne ettermiddagen. Også med på turen: Ellen S.

Dette ble for meg den siste kommunetoppen i Møre og Romsdal, og av hittil 14 fullførte fylker er dette den foreløpige favoritten blant alle fylkene. Ikke verst!


Tilbake til Sykkylven
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset