Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Øygarden
Hordaland
3 kjappe etter jobb
(Skrevet av Sea 27.04.2008)

Tur foretatt: April 2008.

25.04.2008

BLOMØYKNUTEN
Etter noen flotte vårdager, dro jeg fra jobb på Kollsnes kl 13:30, for å ta noen vestlandstopper før fly til østlandet på kvelden. Selvsagt ble det en gråværsdag med lett regn i dag, men kjørte fra Kollsnes til Blomøyknuten. Parkerte ved det grønne huset ved Rv561og gikk utenfor hagene opp til toppen. Tok noen gråværsbilder og gikk ned igjen.

LIATÅRNET
Deretter videre sørover langs Rv 561 og Rv555. Kjørte inn til Orica og snakket med en som jobbet der. Han sa han stengte bommen kl 15:30, så jeg hadde 50 min på meg. Fikk parkere der og tok joggetempo oppover og var på toppen etter 15 min. Da gikk pumpa bra! Tok noen gråværsbilder her også og småløp ned igjen i det våte terrenget. Det ble en fin treningstur på 30 min t/r.

FØRDESVETEN
Så videre sørover langs Rv555 til Strand skole. Parkerte ved skolen og småløp den våte Kyrkjestien oppover. Fulgte denne litt for langt, og måtte returnere et stykke før jeg kom inn på stien til toppen. Fulgte stien til toppen med varden, telemaster og antenner. Tok enda flere gråværsbilder. Så ikke minnetavla over flyulykken på veg opp, men var innom på returen da det lysnet litt. Småløp nedover stien og over våte myrhøl. Vanntette joggesko var ikke til mye hjelp i det våte terrenget.

De to siste toppene var veldig fine topper og det virker som de er godt besøkt. Må nesten vurdere å ta de en gang til senere med litt bedre vær og sikt. Deretter retur til Kollsnes, før bil til Flesland.


Tilbake til Øygarden
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset