Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Søgne
Vest-Agder
Ryddig festplass
(Skrevet av geirh 07.04.2008)

Tur foretatt: April 2008.

Det er vel ikke ofte at vinteren fortsatt henger i når vi skriver april måned i Søgne, men påskens tunge snøfall og det kalde været gjorde at det lå 5-10 cm snø innover Skuggedalen. Lot derfor SUVen stå igjen der traktorveien tar opp innenfor gården.
Så fort vi er oppe ved hytta i enden av Sandvannet (6-7 min.) er snøen borte, men det er svært fuktig så fjellstøvler var et godt valg selv på en solskinnsdag i april.
Tydelig, men litt karrig sti oppover lia, og etter 10 min. skilt til Sultenborg. I stedet for å følge stien videre klatret vi opp her, og fikk øye på kommunetoppens to stolte "totempæler" i eh... rust ?, 150 meter bortenfor denne knausen. Vi krysset da tvers over myra, opp forbi lavvoen, og fant en... harry, jovisst - men koselig knausete grillplass. All honnør til øl- og spaserklubben, ryddig er det her og.
Bra at noen verdsetter sin kommunetopp, for det er ikke mange interesserte under 600 meter !
En liten time inklusive deilig rast i solskinnet med svak havgløtt.

PS
Ellers skal jeg lure på når det ramler inn webmaster å øke innloggingstiden her, slik at man ikke risikerer å miste det som er skrevet ? Må vel være i alles interesse, og har sendt mail om det men...


Tilbake til Søgne
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset