Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
Galdhøpiggen
2469 m
Lom
Oppland
Utdrikningslag på Norges høyeste
(Skrevet av mob 01.11.2004)

Tur foretatt: August 1999.

Bernies utdrikningslag ble avsluttet på Norges topp. Utdrikningslaget startet dagen før med skilpaddetempo på skibladneren, i 100 ned bob-banen ved Hunderfossen, før det ble en veldig fuktig cowboy-kveld på Country-festivalen på Skjåk.

Den vordende brudgom sovnet heldigvis god og full ved 5-6 tida på morgenkvisten. Han trodde det var en dårlig spøk, når jeg vekte han søndag formiddag og fortalte at han måtte stå opp for å gå på Galdhøpiggen. Men jeg fikk han og resten av laget fra Eidsvoll på beina og kom litt forsinket opp til brelaget ved Juvasshytta. De som sto innbundet i tauet for å tusle over breen, ble nok litt bestyrtet over gjengen som ramla ut av bussen med cowboy-hatter, joggesko og ola-bukser. Men ettersom været var strålende uten en sky på himmelen gikk det uten problemer i all slags klær. Men vet ikke om jeg ville anbefalt det...

Turen over breen gikk uten problemer og folket begynte så smått å bli edrue igjen i all den friske lufta og flotte naturen. Så etterhvert slet alle seg opp. Frode titta riktignok mer på skoa sine enn på utsikten der oppe, fyllesyk som han var. På toppen var alle de andre kliin edrue og var veldig fornøyde med turen. Lagbilder ble tatt og så bar det ned igjen. Bernie ble gift med sin Lise noen uker senere.

Det var min 3. tur på Galdhøpiggen. De andre turene har startet fra Spiterstulen. En god del lengre derfra.


Tilbake til Lom
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset