Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Lardal
Vestfold
Sjarmerende knatter & knøs
(Skrevet av geirh 26.05.2007)

Tur foretatt: Mai 2007.

Knallvær idag og. Etter å ha gjort Gjøvik vanskeligere enn nødvendig tok vi letteste innkjøring idag, den Otto beskriver - og trasket videre på stien i Grodrudvolldalen som fortsetter i samme retning som veien. Etter noen minutter blir den borte, og ethvert forsøk heretter på å holde seg på et av de mange tråkkene man ramler borti oppi her er umulig, de blir bare borte av seg selv.
Med visuell oppflyging holdt vi svakt mot høyre da det flatet litt ut, og fikk øye på et berg som steg 20 m. opp av skogen. Og dermed gikk vi rett på varden på 611, på 17 minutter fra bilen. Fin utsikt østover herfra, men ikke til saltvann.
Uten kart og gps lurer man så på om høyeste punktet er funnet, og heldigvis søkte vi litt rundt og havnet på 622 noen hundre meter lenger nordvest. Her var det flott panorama mot vest og nord, og noen ungdommer satt og koste seg på sydskrenten like bortenfor.
Fint topp-platå uten overdreven skog, den skal Vindfjell ha.
Måtte ha litt spenning idag og, og tok rakt nedover krattskogen for å se om vi fant igjen bilen. Fryktelig ulendt, men fikk karret oss ned i riktig dal, og en drøy time totalt.
Tilbake ved bilen ble det fristende å legge seg naken i den akkurat store nok "kulpen" bekken der har laget, som var en perfekt nedkjøling etter den varme turen. Ikke mange gjenboere å plages med her !


Tilbake til Lardal
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset