Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
Marsteinsvola
442 m
Inderøy (før 1.1.2012)
Nord-Trøndelag
3 kjappe ved Levanger
(Skrevet av mob 03.08.2006)

Tur foretatt: August 2006.

På vei nordover så stoppet vi en dag i Trøndelag i påvente av godværet i nord. For å bruke tiden til noe nyttig slang vi oppom 3 kommunetopper rundt Levanger.

Den første var Marsteinsvola. Her mente vi at det var lettest å ta toppen sørfra. Vi svingte av E6 ved Fleskhus og telte avkjøringer for å finne den som gikk nærmest. Vi valgte den det sto skiltet mot Skihytta på. Et stykke oppi lia her var det en bomvei hvor en gikk til venstre (uten skilting) og den andre til Skihytta. Vi valgte Skihytta (dessverre feil valg).

Vel framme på Skihytta så vi at det tydeligvis hadde vært en durabelig fest vi ikke hadde fått vite om. Men de hadde da stort sett ryddet etter seg og alle festdeltakerne var øyensynlig forsvunnet.

Vi så imidlertid et skilt til Marsteinsvola 3,2 km. I følge våre beregninger skulle vi vært på den andre siden av vola, men når vi først var her så gikk vi da. Fra Skihytta gikk det naturlig nok bare skiruter, så veien opp gikk over diverse myrer før vi endelig var oppe. Bløte hadde vi blitt uansett i duskregnet, så ikke så farlig. Vel oppe på toppen (høy mast) var det fin utsikt ved bedre vær (noget grått vær for oss) og obligatorisk bokinnskriving.

Oppe på Marsteinsvola så vi den andre stien vi egentlig skulle ha tatt opp...


Tilbake til Inderøy (før 1.1.2012)
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset