Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Oslo
Oslo
En dårlig vurdering.
(Skrevet av Gudmund 15.07.2011)

Tur foretatt: Juni 2011.

Jeg var på vei mot Østfold for å gjøre ett alvårlig forsøk på alle kommunetoppene i fylket på en dag. På grunn av en del dårlig gjennomførte forberedelser vet jeg fortsatt ikke om det kunne vert mulig for meg å rekke det. Uansett var det en dårlig og svært optimistisk ide og rekke alle toppene i to fylker på samme dag. Tror at alle i Østfold er utfordring god nok for de fleste. Men tidlig på dagen er jo iveren stor og jeg startet derfor "Østfold maratonnet" mitt med Kjerkeberget.
Startet med sykkel ved Stryken og tråkket inn til enden av veien like sør-øst for toppunktet. Stod på toppen i god tid før sola stod opp. Det må kunne kalles alpin-start siden sola står forholdsvis tidlig opp i juni.
Planen herfra var full fart ned til bilen og videre mot Høgbråten i Hobøl. Nede i bilen gikk alt i dass. Jeg hadde mot normalt forberedt meg forholdsvis bra og studert skogsbilveinettet grundig for å finne den korteste og enkleste veien mellom toppene i Østfold. Jeg hadde glemt kartet med alle notatene hjemme. Litt slukøret begynte jeg å kjøre sørover for så å bli stående fast i kø. F....Fortsettelsen følger under Viktjernhøgda i Trøgstad.


Tilbake til Oslo
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset