Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Tjeldsund
Nordland
Siste aketur denne helga
(Skrevet av Sea 06.07.2011)

Tur foretatt: Juni 2011. Andre på toppen: Anders, Løvstakken

26.06.2011

Etter storslagen naustfest med Sixtees i Sigerfjord ..., kom vi oss avgårde i relativt rett tid på vår siste dag i Vesterålen.

Kjørte inn til idrettsplassen ved Årbogen og fulgte traktorveg og fin sti oppover. Tåkedotten lå rundt toppen, men ellers fint vær. "Reiseleder" MOB som hadde vært med på to topper uten å ha fått en eneste ny(!), tok en "teknisk velfortjent timeout" på ei fin utsiktlomme litt opp i høyden. Han har jo vært på Sætertinden før også, så det ble ikke den helt store uttellinga på han denne helga.
Vi andre gikk opp til toppen og jammen sklei ikke tåkedotten bort og vi fikk en flott utsikt utover snøen ned til "azurgrønne" fjordarmer og hvite strender.
Relativt mye snø rundt toppen, så da var det bare å finne fram plastposen å sette utfor i full fart. GPS'en viste en toppfart på 22 km/t ...

Deretter ble det tid til en liten rast sammen med MOB før vi hastet videre til flyplassen og returnerte til hhv. Øst- og Vestlandet.
Takk for fin helg i nord, folkens!


PS! Passerte da 330 kommunetopper på denne toppen, mao. "bare" 100 igjen. Skulle jo nesten ha feiret med en Balder i følge IL&O ...


Tilbake til Tjeldsund


 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset