Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Hurdal
Akershus
Min første fylkestopp!
(Skrevet av Tidemann 19.06.2011)

Tur foretatt: Juni 2011. Andre på toppen: Anneli, Aurora, inge

Mamma har begynt ferien og endelig skulle vi få bli med henne på topptur. Fylkestopp, sa hun i dag, og dem er det visst ikke så mange av. Vi kjørte forbi flyplassen og på en lang svingete vei innover mot toppen. Vi måtte stoppe for å spørre etter veien, for mamma hadde glemt å få riktig kart inn på gps-en og ikke husket hun riktig hvor hun kjørte sist hun var her. Endelig så vi skiltet mot Fjellsjøkampen. Nesten oppe måtte pappa hoppe ut av bilen for å få bort noen sauer som lå foran en grind. Jammen ble de redde!

Det var ganske bratt oppover og mange små bekker på stien. Aurora og jeg hadde støvler på og syntes bare det var morsomt å splæsje litt. Da vi kom opp til skiltet som det stod 700 m på, tok vi en pause. Måtte spise skive før vi fikk sjokolade. Jeg gikk først hele veien og fant alle de blå merkene og treskiltene som var satt opp. Da vi kom fram til tårnet på toppen, begynte det å regne, men det gjorde ingen ting, for vi kunne sette oss under tak og spise mer mat. Gikk en tur opp i branntårnet - det var nesten ikke skummelt - og så helt til Kikut.

Ned igjen måtte pappa og mamma bytte på å bære Aurora, for det var så bratt og fryktelig vått og hun har så små bein. Jeg plumpa skikkelig uti og ble litt lei meg, men mamma hadde med ekstra bukse i bilen. På skolen har Elisabeth fortalt om Galdhøpiggen, og jeg vil gjerne dit en dag. Kanskje neste år, sier mamma.


Tilbake til Hurdal


 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset