Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Holmestrand
Vestfold
Tunge turapstinenser
(Skrevet av Gudmund 29.05.2011)

Tur foretatt: Mai 2011.

På grunn av sterk virketrang og mangel på tid og turfølge, tok jeg en telefon til Stig. Det var alt for lenge siden vi hadde vært på tur sammen, og jeg hadde en anelse om at vi kjørte hver vår vei på E-18 akurat denne dagen. Det stemte sånn nogenlunde. Han var bare kommet til Østerdalen, på sin vei fra Børgefjell. GPSen hans mente at vi ville møtes sånn omtrent klokken 23:30 ved Holmestrand. Jeg søkte derfor opp Hvittingen på 404 meter hos WWV, og den enkle planen var i boks.
Klokken 12 om natten møttes vi i Holmestrand, jeg hoppet inn i bilen til Stig, og vi dro nordover mot veien opp til toppen. Vi tok bomveien fra øst, siden vi anså det som letteste vei i mørket.
Bilen ble parkert på den store parkeringsplassen like før bommen, Stigs tre hunder ble lastet av og foret etter den lange kjøreturen, og så bar det oppover veien i mørket.
Vi opplevde fint lite spennende oppover, bortsett fra at vi ble blendet av utelyset ved den store antennen ved toppen. Det resulterte i litt snubling og famling før vi igjenn fikk gangsynet på plass og klarte å finne utkikkstårnet og det høyeste punktet.
Klokken tre var vi avgårde igjenn i hver vår bil og i hver vår retning. En effektiv natt :-)
Takk for turen


Tilbake til Holmestrand
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset