Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Sandøy
Møre og Romsdal
Eksotisk lynvisitt i havgapet
(Skrevet av Ole-Petter 15.10.2010)

Tur foretatt: Oktober 2010.

7.okt: Avhengig av ferge som jeg var, og kombinert med korte høstdager, ble mitt opphold på Harøya skammelig kort; faktisk på snaut 1,5 timer! Øya fortjener egentlig mer enn det, men slik er det når man skal samle flest mulige kommunetopper på kortest mulig tid, i en fjern del av landet.

Jeg kom i land med ferga kl 18.10, og kjørte straks til venstre på øya, og etter ganske nøyaktig 1,6 km til høyre på en liten grusvei, tett med grantrær på begge sider. Fin p-plass her inne, like sørvest for toppen. Gps p-plass: 32 V 369366 6958908

Tydelig sti, til dels dypt nedi bakken, opp her, i bratta vest for toppen. Kan det ha blitt så mye som 15 min opp da? Tror ikke det, for jeg stresset opp for å få med meg solnedgangen, og fordi jeg ville rekke 19.35-ferga tilbake til fastlandet (for å posisjonere meg for neste dags k-topper. Må utnytte kveldene i mørket om høsten!)

Bok på toppen – og herlig utsikt. Flere trimmere møtte jeg også, og en hadde tid til å fortelle at det var jakt på hjort i disse dager – en solid hjortestamme holdt til på øya!

Jeg rakk returferga til Brattvåg med god margin, men følte nok at jeg gikk glipp av en eksotisk overnatting her ute i havgapet…


Tilbake til Sandøy


 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset