Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
Lammanut
631 m
Tysvær
Rogaland
Fin tur med strålende selskap
(Skrevet av mob 29.09.2010)

Tur foretatt: September 2010.

Mens de andre på brukerseminaret halvsov inne på foredrag etter foredrag, dro Anne Mette, Magnhild og jeg på en strålende høsttur.

Anne Mette kjørte og Magnhild leste kart slik at vi fikk parkert på venstre hånd rett etter skiltet til Sandvika Camping. Her sto det jammen skilt som pekte til Lammanuten også gitt. Sola sto på så det var bare å kaste av seg det meste av klærne vi hadde forberedt for en kald høsttur og tusle i vei.

Damene var sabla spreke så gikk så søla skvatt på en ganske våt sti innover. Endelig kom vi så inn på Lammanuten og fulgte ryggen lett opp på god sti. Vi hadde et par sms- og drikkepauser underveis, men ellers bar det rake veien inn og opp. Vel oppe var jo utsikten bare strålende i 20 varme høstgrader. Folgefonna i nord og fjorder, bygder og (små) fjell i alle retninger.

Samme vei tilbake - non stop. Brukte ca 4,5 time på turen inkludert lang pause på toppen. På hjemveien var vi øltørste og klar for fest, så en Aas six-pack ble innhalert på hjemveien. Dvs Anne Mette hadde alkolås på bilen, så hun måtte ta sin andel mens Magnhild dusjet (hun hadde god tid til de ølene da...:-) Klokka 21 stormet vi nydusja og fine inn til resten av banden på Høvleriet!


Tilbake til Tysvær


 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset