Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Eide
Møre og Romsdal
Nok en skyfri dag på Nordmøre!
(Skrevet av mob 07.09.2010)

Tur foretatt: September 2010.

Statusmøtet med kunden ble lagt til toppen på Snøtinden denne gang, ettersom det var nok en dag med skyfri himmel og 20 grader på Nordmøre!

Plukket opp Kristin og alle hennes turguide-bøker i Kristiansund og kjørte Krifast-sambandet mot Eide. Et par km etter Kjøll svingte vi av til venstre. Kristins eminente guidebok hadde t.o.m bilder av avkjøringene, men når et tre og et gjerde var borte siden bildet ble tatt - kjørte vi feil. En bonde fikk oss på rett vei og da ble bomveien forsert helt til endes. Derfra var det skiltet sti - etter noen hundre meter også til Snøtinden.

Så var det bare å følge stien til topps langs fjellryggene. Vi skravlet imidlertid så mye underveis (kun jobb selvfølgelig!) at vi bomma på stien et par ganger og fikk en brattere oppstigning enn nødvendig. Vel oppe ble vi nærmest lamslåtte av utsikten i alle retninger. Kristin fant fram kaffen og så nøt vi utsikten en god stund. Vi var fornøyde med å ha brukt drøye to timer opp helt tii en lokal jogger kom opp og sa han hadde brukt 58 minutter.

Vi fulgte stien hele veien ned mens kveldssolen ble rødere og rødere i vest. Knalltur i godt selskap!


Tilbake til Eide
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset