Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Halsa
Møre og Romsdal
Dagen derpå - men knalltur lell
(Skrevet av mob 05.09.2010)

Tur foretatt: September 2010.

Etter å ha menget meg med en haug wwv'ere på Innerdalstårnet og en altfor hyggelig og sosial ørdagskveld (med litt for mange øller innabords), dro jeg videre nordover mot Halsa og Hjelmen. Spiste en skikkelig burger i Surnadal før jeg kjørte videre rv 65.

Et par hundre meter før skilt til Settemsdalssletta (kjørte for langt først) svinges det av en grusvei mot høyre. Der er det etterhvert T-skiltet mot Tverrlihytta. Jeg parkerte ved grustaket og fulgte skiltingen oppover veien og så over på en etterhvert god sti helt til topps. Været var også i dag upåklagelig med skyfri himmel og 15 grader. Så svetta av meg alkoholen på vei opp, men beina var stive etter gårsdagens topptur, så måtte ta det pent etterhvert.

Vel over tregrensa ble utsikten bare bedre og bedre. Fjorder og fjell an mass. Trollheimen og Romsdalsfjell så langt øyet kunne rekke. Fantastisk tur. Så en mente at Surtningssui hadde Norges beste utsikt - NO WAY. Denne f.eks er langt bedre og det har en haug andre kommunetopper også.

Tuslet rolig ned igjen - droppet Rutens drøye 1000 meter som neste kommunetopp - og satte kursen ut mot Smølas solnedang ute på Veidholmen. Godt med en øl i rødfarget solnedgang her ute etter en knallhelg!


Tilbake til Halsa


 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset