Ny bruker
Logg inn
 
Nasjonstopper
Seven Summits
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Andorra
Europa
Mye billige flybilletter for tiden.
(Skrevet av snilen 14.06.2010)

Tur foretatt: Juni 2010.

I forbindelse med askeskyen over Island tilbød Irskebussen mange rimelige flyturer. 100 kroner for en flybillett til Spania inkl alle avgifter ble for fristende. Kjerringa hadde reist til Lofoten på kurs, så gressenkemannen fant da ut at det var greit å reise i den andre retningen og tok med døtrene til Spania på helgetur. Jentene koste seg på stranda, mens jeg tok en dagstur opp til Andorra, en baktanke har man jo med et slikt opplegg.

Kjøreturen opp til fjellene gikk greit, og det gikk fjellturen også. Jeg gikk fra Arinsal(ca 1500 moh), nesten helt øverst der veien slutter, og fulgte en slags traktorvei først ut mot høyre og opp langs høyre siden av dalen, før den krysset elven på 2 broer og opp til Refugio Comapedrosa, der jeg bare gikk rett forbi og videre opp mot fjellet. Etter 2,5 timers vandring var jeg på toppen, etter å ha gått på snø den siste timen.
Enkelte andre turister i området denne lørdagen, men stort sett fredelig. På sletta på ca 2200 moh vokste krokusen vilt, men det var ikke langt opp til snøføre.
Ned igjen gikk på 1:45, det gikk fort ned snøfonnene. Tilbake hos jentene på Lloret De Mar før dagsrevyen og en bedre biffmiddag. Etter et par øl sovnet jeg raskt denne dagen etter 12 timer på tur.
Andorra fikk jeg på forhånd beskrevet som en krysning mellom Rjukan og Svinesund. Dette stemte til de grader. Syden er Harry, Andorra er enda mer Harry.


Tilbake til Andorra
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset