Ny bruker
Logg inn
 
Nasjonstopper
Seven Summits
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Thailand
Asia
Busstur
(Skrevet av helen 28.12.2011)

Tur foretatt: Desember 2011.

Som flere andre, fant jeg ut at det var enklest og billigst å melde meg på en organisert tur til 1000 Baht. Litt synd fordi jeg fikk veldig kort tid på toppen og altfor mange "shopping opportunities". Vi besøkte et par fine fosser på vei opp og kongen og dronningens stupaer på vei ned. Stupaene er veldig fine og verdt et besøk. Ellers var det litt slitsomt fordi det var mange barn på turen og flere av dem skrek og kranglet stort sett hele tiden. Også, jeg hadde møtt noen venner kvelden før og drukket noen flere øl enn jeg er vant til, så formen var litt slapp.

Denne toppen må være oppnåelig for alle. Det er en kort tur fra parkeringsplassen opp til toppen. Skiltet der det står at det er Thailands høyeste punkt er ikke toppen, den ligger lengre bak. Null utsikt fra toppen, men en fin utsikt over fjellene fra King's Stupa.

Det er alltid fint med en ny nasjonstopp, men høydepunktet fra besøket til Chiang Mai var uten tvil Elephant Nature Park der elefanter som har hatt harde liv har blitt tatt inn og lever i fred og ro. Flotte dyr på et fantastisk sted. Jeg anbefaler på det sterkeste en tur dit.Tilbake til Thailand
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset