Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
Langlitinden
1276 m
Andørja
Ibestad
Troms
To nabotopper på samme dag..
(Skrevet av Inger Lise 09.08.2009)

Tur foretatt: August 2009. Andre på toppen: Otto

Lørdag 8 aug 09.
Kom fra Løksetind som vi hadde tatt tidlig på formiddagen. Kjørte rundt øya og helt inn i Straumbotn. Parkerte ved et grustak på venstre side. Her starter den rødmerkede stien som slynger seg oppover skogen. Stien er ny-merket og ryddet pga. en konsert som skal være her i morgen. Fra Innerholvannet 576 moh er det vardet helt opp til topp-punktet. Det er en stor varde med bok . På baksiden går det stupbratt ned på Blåisen.
God utsikt mot Løksetind og de flotte tindene i vest. Denne øya har 11 topper over 1000 meter. Vi tok en liten pause, mens vi nøt den flotte utsikten. Tid opp 2 timer 30 min. Totalt 5 timer.

Siste ferge til Harstad hadde gått og vi trengte mat og seng. Kjørte over til Rolla og Astrid`s Oase.(holidayparadise-ibestad.com ) drevet av et tysk ektepar som har slått seg ned her. Her fikk vi mat, drikke, seng og en hyggelig prat. Neste morgen sprang hanene skjæra vilt og gol kl 04.30 for de ville ha litt høne....Ja Ja vi kan sove en annen natt. Ferdig med Troms fylke. Den store turen er nok Jiehkkevarri på ski. Ellers har vært mange flotte topper i Troms som feks Store Kågtind.Tilbake til Andørja


 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset