Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
Djuptjernkampen
1325 m
Nord-Aurdal
Oppland
Lett og fin tur
(Skrevet av mob 17.07.2005)

Tur foretatt: Juli 2005.

På vei hjem fra hytta kjørte vi opp og litt forbi Lenningen. Her parkerte vi bilen ved bomveien på nordsiden av et vann (963m). Vi tok på oss fjellstøvlene og rasket med oss en vannflaske. Gikk ca en km langs veien. Kom til et hestesenter og her pekte et DNT-skilt mot Liomseter.

Vi fulgte så denne stien og når vi kom over skogfeltet, kom Djuptjernkampen til syne. En overraskende fin topp fant vi ut. Vi hadde det travelt så vi beinet videre på reine motorveistien videre. På akkurat det naturlige stedet var det en sti som gikk av mot toppen fra T-stien. Nok en fin sti som gikk rett til varden på toppen. Bratt opp siste biten heldigvis og en knallfin utsikt herfra også.

Så bl.a. bort på gårsdagens kjedelige Langsuene et stykke unna. Så også mot Jotunheimen i nordvest og tidligere kommunetopp Spåtind rett bak oss. Ville anbefalt å ta Spåtind og Djuptjernkampen samme dag. Utgangspunktet med bil er bare noen kilometer unna og Djuptjernkampen er unnagjort på i underkant av 3 timer.

En lett topp som nok er flittig besøkt av alt hyttefolket rundt Lenningen og Spåtindområdet. Så kjørte vi hjem mot Oslo. 5 opplandstopper unnagjort på disse dagene fra hytta. Har nå tatt 20 av 25 kommunetopper i Oppland.


Tilbake til Nord-Aurdal
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset