Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Folldal
Hedmark
YR meldte KNALL sol, Resultat: DRITTVÆR!!
(Skrevet av Uglefisk 19.08.2009)

Tur foretatt: August 2009.

18.08.09
Rondeslottet og Storronden.
Våknet tidlig tirsdag morgen, tok en titt på YR og det var det STOOOOR sol over Rondane. Vi kjørte til Spranget. Der var det overskyet men håpet på at dette skulle lette(YR er no dritt). Vi tok syklene og begynte å sykle mot Rondvassbu. Etter 10 min med sykling begynte det og regne(YR er fortsatt no dritt). Parkerte syklene rett på oversiden av Rondvassbu og kikk i regn opp mot skiltet ROndeslottet/Storronden(YR imponerer fortsatt med sine PERFEKTE meldinge, DRITT). Regnværet lettet litt mens vi gikk inn dalen mot salen(det rima). Når vi kom opp på salen begynte det og renge igjen(jeg hater YR). Gikk opp til Vinjeronden og der var det noen grader kaldere så det resulterte i snø(dumt vi glemte skia...YR fortsetter med de €#&/&#(#%&# stabile meldingen sine). Vi gikk i litt snø hele veien opp til Rondeslottet, snø på steiner er jo veldig glatt så gikk ikke akkurat unna gunnar. Når vi endelig kom til topps så kunne vi jo "nyyyte" utsikten takket være de ubrukelige YR folka.
Fortsatte glatt nedover og over Vinjeronden og til bånn av salen. Der valgte vi og følge ryggen rett opp til Storronden. Her begynte det og regne enda mere takket vær F*** YR.
Her det jo relativt bratt opp så gikk meget varsomt på de glatte stenene. På toppen begynte det og hagle.... Ikke noe sol som YR hadde meldt nei.. Fikk også her en kjempe utsikt med ALL den sola vi hadde. YR fortjener brevbombe.
Gikk ned langs ryggen til der stien deler seg mot Storronden og Rondeslottet. Selvfølgelig i reng og hagl som vår "gode" venn YR hadde gitt oss. Kom til slutt ned til der vi parkerte syklene, da slapp faktisk solen igjennom skyene og det begynte og klarne opp. ER DET MULIG?? YR fortjener opp til flere brevbomber.
Pål Magnus var også med på turen.

T/R: 8 timer
Lengde: 22 km
Total Stigning: 1880 m.

PS: YR er IKKE til å stole på!!!


Tilbake til Folldal
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset