Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Kragerø
Telemark
Helsikes bever!
(Skrevet av mob 21.05.2009)

Tur foretatt: Mai 2009.

På vei hjem fra kunde slang jeg oppom denne ufyselige toppen.

Svingte av E18 ved Sannidal og kjørte mot Nelungsvatn. Ved Åkre svingte jeg inn til høyre og kjørte grusveien helt til enden ved Dammane. Så fort jeg hadde parkert begynte det selvfølgelig å regne...

Startet med å følge en sti/gml skogsvei et stykke inn. Denne så ut til å stoppe ved en dam, så deretter ble det baksing opp og ned diverse bratte knatter og over blaute myrer helt til jeg endelig sto ved en staselig varde. Må innrømme at djevelen fikk noen hyldester der jeg knotet meg fram blaut og jævlig. Ved toppen kom jeg inn på en god sti fra øst, så det kan være et tips for nestemann å finne utløpet på denne. Da kan det bli en fin skogstur.

Ned igjen prøvde jeg å gå en mer rett bane. Knotet minst like mye helt til jeg plutselig kom inn på en sti/skogsvei ved toppen før på 313m. Denne viste seg jaggu at endte opp rett i dammen jeg startet ved. Viste seg selvfølgelig at en helsikes bever hadde laget sin egen badedam midt i stien som jeg ikke fant igjen på andre siden. Hadde ikke denne jævelen lagd sitt eget Badeland der, så hadde turen inneholdt langt mindre knoting!


Tilbake til Kragerø
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset