Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Nord-Fron
Oppland
Flott skitur på litt dårlig skiføre
(Skrevet av Sea 24.06.2008)

Tur foretatt: Mai 2008.

31.05.2008

Fikk lyst på skitur etter gårsdagens to skogstopper og kjørte til Valdresflya og parkerte ved kommunegrensa mellom Øystre Slidre og Vågå, langs Rv51. Snø helt fra vegen, med noen barflekker som jeg måtte gå rundt. Kan vel ikke skryte av skiføret, men ellers drømmeforhold med sol og shorts og den eneste som gikk på denne sida av Valdresflya. Virket som alle andre gikk opp mot Kalvehø-området.
Gikk forbi hytta ved Brurskardtjernet og her var det åpen elv nedover, så jeg måtte noe sør for denne for å passere på ski. Deretter rett mot toppen, med drømmeutsikt mot Kalvehøe-, Memuru- og Nautgardsomr. Ble ikke akkurat noen høydare med telemark ned, da føre var for dårlig til det. Ble bare å stå rett opp og ned og gli nedover mot hytta.
Her stoppet jeg og tok en matbit i finværet. Kom ei jente på ski forbi som jeg kom i prat med og vet ikke om det var det som gjorde at jeg ikke fant bilnøkkelen vel nede ved bilen igjen. Uansett gikk vi opp igjen til hytta for å lete etter nøkkelen og da husket jeg at jeg hadde lagt den i GPS-lomma i sekken. Ble jo litt ekstra skigåing, men hva gjorde vel det på en så flott skidag!


Tilbake til Nord-Fron
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset