Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Stokke
Vestfold
Senhøst i Vestfold (13.11. - 14.11.)
(Skrevet av JoSo 16.11.2007)

Tur foretatt: November 2007.

Jeg kom nordfra etter R312 og kjørte til venstre inn Skatvetveien like sør for gårdene Haugan og Stulen. Her var låst bom noen hundre meter forbi Skatvet. Parkerte derfor ved bommen og gikk etterhvert inn i en liten dal i nordlig retning, så etter traktorspor over en liten høyde på ca. 160 moh. Ved et infoskilt for skiløypenett i området gikk jeg igjen mot nord til jeg akkurat hadde passert høyspentlinjene. Her var skogen mer åpen og jeg dreide derfor mot toppen herfra.
Jeg fant straks den grønne kassa (som var tom) på den ene mastefoten, men slet faktisk litt for å finne treskiltet som skulle markere toppunktet. Jeg trodde dette lå i nordlig retning. Her var en liten varde, og også et rødt bånd på en pinne som markerte den nordlige topp som sikkert er en aning lavere enn den sørlige.
Og for å presisere for andre som kommer etter meg; treskiltet er festet til ei furu på en høyde ca.100 m SØR for kassa på mastefoten. Jeg stablet i tillegg opp noen steiner som en liten varde på det høyeste berget like ved en nedfallen furu, og la også en turrapport mellom de to øverste steinene.
Samme retur. Brukte nesten 1 t t/r bommen.Tilbake til Stokke
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset