Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Hornindal
Sogn og Fjordane
Endelig viste været seg fra sin beste side
(Skrevet av obe 14.11.2007)

Tur foretatt: Juni 2006.

...hadde kjørt forbi her noen ganger før, men hver gang hang tåka nedover fjellsidene.
Denne dagen hadde vi strålende turvær, dermed bar det avgårde opp til p-plassen ved Hornindalsetra. Herfra på god kjerrevei oppover gjennom skogen frem til de tre vannene som ligger flott til rett nedenfor toppen. Fremdeles var vi bare på rundt 700 meters høyde, og her begynner den ordentlige stigningen! Det så veldig bratt ut nedenfra men løste seg greit opp på tur oppover. Vi tok en rastepause oppe i skardet, og det viste seg å være veldig lurt: Tre gutter nådde oss igjen og etter en kort prat trasket de videre over snøen og lagde flotte spor til oss:o)
Utsynet fra toppen og følelsen av å stå der på kanten og skue utover den fantastiske fjellverdenen er helt ubeskrivelig!! Må oppleves! Lurt å beregne god tid på toppen. Her kan man være lenge.....
På vei ned gikk vi også oppom Liafjellet 1374, og fikk noen flotte bilder av Rokken herfra. Verdt en avstikker det også.
Ned den bratte lia og videre til bilen igjen. Åt litt sammen med dyrene på setra og følte virkelig et velbehag etter dagens opplevelser.


Tilbake til Hornindal
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset