Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Sande
Vestfold
Nydelig høst-helg m/sykkel på Østlandet
(Skrevet av JoSo 15.10.2007)

Tur foretatt: Oktober 2007.

Kommunetoppene for Sande og Drammen ligger nær hverandre, og det var en god ide og besøke begge disse på samme tur. Jeg kjørte sør for Konnerud og parkerte bilen på P-plass like ved bommen etter å ha passert gården Andorsrud.
Herfra en fin sykkeltur helt til veis ende noen hundre meter vest for Svartevatnet. Veldig greit å ha med kart over området siden veiene innover ikke er merket/skiltet.
Ved veis ende tok jeg til å gå rett sørover etter litt utydelig traktorspor og besøkte først Sande`s topp. Her var en trimkasse m/bok oppi. Pennen for å skrive med har ikke fungert siden først i september, så her har alle besøkende "skrapt" navnet sitt i boka... Den som leser min rapport: Ta med ny penn/blyant hit! Jeg gikk nå videre til Drammens topp og passerte på veien det lille Annevannet på sørsiden. Fant bolten på toppen, så meg litt rundt og gikk tilbake til sykkelen. På veien tilbake gikk jeg nord for Annevannet, dermed ble min lille vandretur et triangel hvor jeg slapp å returnere i samme spor som opp. Jeg tror rutevalget mitt var helt ok også, for hele runden inkl. sykkelturen tok ikke mer enn 2 t og 5 min.


Tilbake til Sande
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset