Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
Svartåsen
362 m
Lørenskog
Akershus
Kort og bratt tur i mye løs snø
(Skrevet av obe 30.09.2007)

Tur foretatt: April 2006.

Var akkurat kommet hjem fra påskefjellet, da jeg brant etter å gå på barmarkstur igjen. Kjørte inn til p-plassen like før Losby, og gikk langs blåmerket sti ned i dalen. Herfra på litt bredere sti som også brukes som skiløype om vinteren. Fremdeles var det mye snø igjen, så da var det bare å belage seg på at her ble det våte føtter! Fikk etterhvert en bekk på venstre side, og en bratt bakke opp bak denne. Valgte å ta rett opp her. Dette gikk greit helt til jeg kom til et lite hogstfelt da jeg var over det bratteste. Her var det mye snø!!! Gikk gjennom til livet flere steder og hadde rett og slett problemer med å ta meg frem. Men med tiden til hjelp kom jeg da opp på en liten åsrygg hvor det nesten var bar bakke.
Pustet litt her, og studerte utsikten som egentlig ikke var så verst. Ser ned mot Skårer og den øverste delen av Groruddalen.
Videre innover/oppover bar det rett til skogs,og etter kort tid fant jeg den lille varden og det som jeg regner med er det høyeste punktet. Fulgte samme sporene tilbake:o)


Tilbake til Lørenskog
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset