Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Skedsmo
Akershus
Mens man venter på VM-finalen
(Skrevet av mob 12.07.2006)

Tur foretatt: Juli 2006.

I påvente av VM-finalen mellom Italia og Frankrike måtte man jo finne på noen. En treningstur til toppene i Skedsmo og Rælingen kunne passe.

Startet med å ta Skedsmo sin korreksjonstopp. Kjørte til Fetsund, svingte av til sentrum og kjørte langs Glomma på grusveien. Ca en km før veien stoppet gikk veien gjennom et gårdstun. Her går det en bomvei opp til venstre ved låven. Jeg så at bommen var igjen, parkerte og tok ut sykkelen.

Syklet så oppover veien noen kilometer. I følge kartet på Norgesglasset så det ut som det gikk en sti ved veien som gikk til venstre ved et veiskille lenger opp. På enden av denne gikk det en traktorvei/sti som skulle være merket med blått. Men som Snilen skrev var det vanskelig å se den merkingen. Så jeg havnet av og på stien hele veien opp gjennom hogstfelt og skogen. Men fant da hytta med flaggstanga etterhvert uten å ha gått lange omveier.

Fin utsikt til Lillestrøm-området bl.a. derfra. Ned igjen fant jeg den motorvei-stien som jeg jogget tilbake. Den stien kom ned på enden av den veien jeg opprinnelig syklet. Så jeg måtte gå et stykke ned igjen for å finne tilbake til sykkelen.

Hadde jeg bare syklet samme skogsvei helt til enden hadde man havnet rett på motorvei-stien. Så her er kartet i Norgesglasset feil. Stien på enden av veien kan følges helt til topps. I Norgesglasskartet går den stien et godt stykke nedenfor toppen, men følg den rett opp. Tror faktisk man kan sykle nærmest helt til topps da!

En fin treningstur med sykling, gåing og jogging.


Tilbake til Skedsmo
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset