Ny bruker
Logg inn
 
Kommunetopper (430)
Fylkestopper (19)
2000m (129/228)
Øytopper (400)
Siste rapporter
Siste bilder
Topplister
 
UZJglwlz
1 m
Fyresdal
Telemark
Napuren er en fin-fin topp!
(Skrevet av Ole-Petter 22.06.2011)

Tur foretatt: Juni 2011.

20.juni:
Fin p-plass ved veien, men ikke fullt så lett å følge stien/tråkket innover. Skiltet merket Kuskard har nå falt ned. Forbi/under kraftlinje, og det store myrpartiet på kartet holder en vest for. Kjappeste vei nå er nok å holde nordsida av elva oppover. Stien er ikke tegnet inn på kartet. Holder man tett innunder svaene på Draumenutens østegg, burde man finne stien opp, som snirkler seg gjennom noen svaparti. Spredt varding her.

Vel oppe ved det første vannet skrådde jeg opp mot toppen i sørvestlig retning, slik ”500fjell” beskrev. Fra skaret på ca 1170m greit ryggen opp til toppen. En drøy time opp, og flott utsikt i bra vær – men sterk vind. Ingen bok – og så en så fin topp!?

Som ”500fjell” fortsatte jeg litt ned mot vest, før jeg tok meg greit ned til Kuskardtjerna. Fulgte stien rundt 1,5km tilbake østover, før jeg fulgte tråkket ned igjen. Mista stien en liten stund, og opplevde for første gang på 3 år at gps-en svikta meg samtidig (men det var bare for lav kapasitet på batteriene, viste det seg. Puh!)

Dette var en fin prolog til sommerens toppturer!


Tilbake til Fyresdal
 
© World Wide Vikings  -  E-post: firmapost@wwv.no - Webdesign av Frode Høgset